Sklep

Off-Topic czyli o wszystkim po trochu, ogólnie wielkie spamowisko.Piszemy o tym co się nie nadaje do żadnego z działów.

Sklep

Postprzez filip7f » Cz mar 16, 2017 06:49

Witam, jeśli szukacie jakiejś firmy, która zajmie sie tworzeniem sklepów internetowych na systemie PrestaShop czy też tworzeniem stron opartych na systemie WordPress to trafiłeś idealnie. Na https://x13.pl/ jest bardzo fajny sklep, który pomoże Ci w tych zagadnieniach . Warto sprawdzić co jeszcze oferują, a mogę Wam powiedzieć, że korzystałem z tego sklepu i znają się na rzeczy.
filip7f

Postprzez » Cz mar 16, 2017 06:49

Re: Sklep

Postprzez wujcio0p » Cz mar 23, 2017 12:33

dzięki za namiar, może mi się przydać.
wujcio0p

Postprzez domi78 » Cz cze 14, 2018 11:11

Skoro lubicie robić zakupy przez sieć i większość z Was sama sprzedaje różne rzeczy to może przyda się Wam taka opcja jak tanie usługi kurierskie. Wpadłam ostatnio na jednej stronie na https://www.ebox24.pl/jak-zamowic-kuriera-do-domu i można sprawdzić ile kosztuje kurier. Planuję się z bliżej zapoznać z ich ofertą, ponieważ słyszałam, że mają konkurencyjne ceny i szybciutko dostarczają paczki. Wydaje mi się, że firma jest naprawdę świetna, a ich usługi profesjonalne.
domi78

Postprzez Kobietka » So paź 06, 2018 13:20

A co powiecie o sklepie beardman.pl ? Czy ktoś z was robił tam może zakupy? Chciałabym mojemu mężowi kupić brzytwę do golenia oraz kilka kosmetyków. Przejrzałam ich ofertę i wydaje mi się, że mają sprawdzone i doskonałej jakości produkty. Zanim jednak faktycznie dokonam u nich zamówienia, chciałabym poznać jeszcze waszą opinię na ich temat.
Kobietka

Postprzez paczek » N lis 08, 2020 17:59

I koniecznie jak wysyłasz palety to sprawdź jak zrobić by to była tania paleta i wysyłka paletowa była bezpieczna i szybka
paczek

Postprzez Klaudyna » Pt lut 19, 2021 13:44

Mąż znalazł niedawno bardzo fajny sklep, w którym kupiliśmy odpowiednie do naszego salonu narzuty na fotele. Fotele często używane miały już ślady lekkiego zużycia i gdyby nie zakup narzut na stronie https://sleepsize.com/pol_m_Narzuta_Narzuty-na-fotele-429.html pewnie byłyby do wymiany. Można tam w dobrych cenach dobrać narzuty do praktycznie każdego wnętrza. Są nie tylko ozdobą ale również chronią fotel i można się w nie owinąć w chłodne wieczory.
Klaudyna

Postprzez kasiunia » Pt cze 17, 2022 08:48

Czy macie jakieś ulubione sklepy, w których robicie zakupy.Myślę ,że każdy ma takie sklepy w internecie jak i te stacjonarne. Jeśli czegoś potrzebuję do wyposażenia w swoim mieszkaniu to i owszem zaglądam do internetu ale raczej informacyjnie a później udaję się do mojej ulubionej galerii - to Galeria Domoteka w Warszawie .Tam można znaleźć wszystkie ważniejsze sklepy z branży wnętrzarskiej.
kasiunia

Postprzez narodowa » Śr wrz 28, 2022 06:08

Ja korzystam z ofert różnych sklepów, wszystko zależy od tego gdzie mają lepszą ofertę. A wiem to dzięki stronie https://blix.pl/sklep/rtv-euro-agd na ktorej dostępne są gazetki z promocjami, dosłownie z każdego sklepu. Wy też sprawdzacie te gazetki?
narodowa

Postprzez narodowa » Cz paź 20, 2022 13:04

Wiele zależy rownież od tego, co dokłądnie chcecie kupić. Jeśli ma to być prodiż elektryczny lidl to ja mimo wszystko zdecydowałabym się dla pewności, na zakupy stacjonarne.
narodowa

Postprzez Kobietka » So lip 22, 2023 17:42

Jak widać sklepów jest cała masa - wystarczy dobrze się rozglądnąć i można znaleźć praktycznie wszystko, co się potrzebuje. Ja przykładowo teraz znalazłam miód faceliowy i zresztą nie tylko u firmy Królewskie Miody - super... Nie wiem jak wy, ale ja to jestem ogromną fanką miodzików. Przede wszystkim obłędnie smakują i też są mega zdrowe.
Kobietka

Postprzez » So lip 22, 2023 17:42

Następna strona

Powrót do Off-Topic