Który parking w Krakowie?

Off-Topic czyli o wszystkim po trochu, ogólnie wielkie spamowisko.Piszemy o tym co się nie nadaje do żadnego z działów.

Który parking w Krakowie?

Postprzez Sandie23 » So lut 24, 2018 14:47

Z którego lotniska latacie najczęściej? Do tej pory sama zawsze jeździłam do Gdańska, ale niedługo po raz pierwszy lecę w Krakowa. I mam problem ponieważ nie za bardzo wiem, na którym parkingu zostawić swój samochód. Jest ich sporo do wyboru i nie chciałabym decydować w ciemno.
Sandie23

Postprzez » So lut 24, 2018 14:47

Re: Który parking w Krakowie?

Postprzez Janeczka34 » Pn lut 26, 2018 20:46

Z pewnością nie zawiedzie Cię Balice parking. Możesz tam spokojnie zostawić swój samochód i mieć pewność, że nic mu ni grozi. Jest to sprawdzony parking i posiada pozytywne opinie. Sama również z niego najprawdopodobniej skorzystam podczas najbliższych wakacji jeśli zdecyduję się na wylot właśnie z Balic.
Janeczka34

Postprzez Kobietka » Pn wrz 02, 2019 19:14

A mnie się wydaje, że ciekawe oferty ma START Parking. Wiem, że mają parkingi swoje w różnych rejonach nawet przy lotnisku Wieniawskiego w Poznaniu https://www.startparking.pl/parkingi-lawica-poznan i cieszą się naprawdę pozytywnymi opiniami. Z tego co wiem to cechuje je konkurencyjna cena i stały monitoring.
Kobietka

Postprzez Klaudyna » Pn lut 17, 2020 14:45

W Krakowie nigdy nie miałam okazji korzystać z parkingu przy lotnisku. Zupełnie inaczej sprawy mają się we Wrocławiu. Parking lotnisko Wrocław http://www.parking-wroclaw.com.pl/ to parking, który z przyjemnością się poleca, bo wiadomo, że kolejne osoby będą bardzo zadowolone z obsługi, jak i cen na parkingu, myślę, że bardzo konkurencyjnych cen.
Klaudyna

Postprzez » Pn lut 17, 2020 14:45

Powrót do Off-Topic