kupno mieszkania

Masz pomysł na biznes, lecz potrzebujesz porady co do realizacji tego pomysłu. Interesują Cię pomysły innych ludzi? To dział właśnie dla Ciebie.

kupno mieszkania

Postprzez mami » N lut 26, 2017 20:53

witajcie, jakie są wasze opinie nt. kupna mieszkania? Lepiej, kupić czy wynajmować? Ja mysle,ze chyba lepiej kupić, kwota wynajmu to juz rata... Przeglądam ogloszenia, co myslicie o tym http://dom.gratka.pl/deweloperzy/tresc/422-66669213-1-osiedlenowezagorze.html?dg
mami

Postprzez » N lut 26, 2017 20:53

Re: kupno mieszkania

Postprzez hortensja1 » Pt maja 05, 2017 06:39

Myślę, że fajnie jest mieć swój dom czy mieszkanie, ale też nie lubię być przywiązana do jednego miejsca, bo powinno się jechać tam, gdzie jest praca. NIe zawsze tam gdzie jesteś, jest coś atrakcyjnego.
Miłość jest najważniejszą recepturą życia...
ręczniki hotelowe ręczniki hotelowe białe ręcznik hotelowy
hortensja1

Postprzez routa » So lip 01, 2017 07:02

Kupno zawsze jest korzystniejsze nawet na raty bo pomyśl że te raty płacisz już na swoje mieszkanie a przy wynajmie zwykle takie same pieniądze pakujesz komuś do kieszeni. Też planuję kupić sobie mieszkanie w kredycie które spłacę wynajmem na osiedlu Baltica Towers w Trójmieście, właśnie czekam na decyzje kredytową
routa

Postprzez vinka » Cz lip 27, 2017 07:43

Wiadomo że lepiej jest kupić bo wynajem kosztuje tyle praktycznie co rata gdzie każda przybliża Cię do własnego mieszkania. Zamierzam się osiedlić na stałe w Warszawie, rozglądam się za mieszkaniem i najbardziej odpowiada mi jak na razie osiedle Nowe Odolany głównie ze względu na atrakcyjną lokalizację, miałabym blisko do pracy :D
vinka

Postprzez domi.nik » Wt sie 08, 2017 12:50

Nadal szukam mieszkania i zauważyłem coś takiego, że lokum umiejscowione w pobliżu dużych miast może być znacząco nawet tańsze niż takie samo w samym mieście. W oko wpadło mi kilka propozycji, na przykład jedną z nich jest Akacjowa Aleja w Radzyminie. Mam wrażenie, że to dość opłacalne, może ktoś z was wie coś więcej na ten temat.
domi.nik

Postprzez olaff » So lis 25, 2017 17:26

Od niedawna mieszkam w Wa-wie. Kupiłem mieszkanie na rynku wtórnym w dobrym stanie i świetną lokalizacją. Pomogła mi w tym firma per modum, która zarządza naszym osiedlem. Tak wiem jestem słoikiem :lol:
olaff

Postprzez majka22 » Pn lut 19, 2018 16:23

Ja osobiście uważam, że jeżeli chodzi o kupno czy sprzedaż nieruchomości, to lepiej tą kwestię zostawić ekspertom w swoim fachu. Na rynku istnieje przecież wiele biur nieruchomości, które chętnie służą pomocą. Ja od siebie mogę polecić Nieruchomości 123 z Rzeszowa. Jestem przekonana, że będziecie zadowoleni ze wspólnej współpracy.
majka22

Postprzez angela » Pn lut 19, 2018 17:06

Kupno mieszkania to jedna z najwazniejszych decyzji w zyciu młodych ludzi. Szukając tego wymarzonego warto zajrzeć na odwlasciciela.pl , wiele ofert od sprzedających ale także naprawdę można szybko i sprawnie sprzedać mieszkanie. Opublikowanie ogłoszenia na 100 portalach nieruchomościowych gwarantuje, iż szybko dotrzesz do szerokiego grona potencjalnych chętnych. Kto szuka, nich zajrzy :)
angela

Postprzez narodowa » Pt lut 23, 2018 12:47

Koniecznie zapoznajcie się z nieruchomosci123 opinie . Myślę, że nie ma co się za długo zastawiać, jeżeli mowa o Rzeszowie. Wybór jest bardzo klarowny - wystarczy poczytać pochlebne opinie klientów na temat tej firmy.
narodowa

Postprzez Kobietka » Pt mar 16, 2018 13:53

Na stronie lokum-deweloper.pl znajdziesz również fajne ogłoszenia mieszkań. Właśnie znalazłam tam nowe mieszkania we wrocławiu i zastanawiam się czy nie kupię właśnie skorzystam z tej oferty. Bardzo mi się podoba lokalizacja tego osiedla i mieszkania, bo są komfortowe i nowoczesne. Mnie najbardziej spodobała się oferta lokum Victoria to nowoczesne i zarazem największe osiedle w Starym Mieście z którego mamy blisko do rynku, przystanku autobusowego, różnych atrakcji. Także naprawdę super.
Kobietka

Postprzez » Pt mar 16, 2018 13:53

Następna strona

Powrót do Pomysł na biznes